Ιωάννα Μαλέσκου: «Είσαι άδικος απέναντί μου, με στεναχώρησες» – Αποχώρησε ο James από το πλατό

i-news24
Read Time:1 Minute, 32 Second

Ιωάννα Μαλέσκου: «Είσαι άδικος απέναντί μου, με στεναχώρησες» – Αποχώρησε ο James από το πλατό

Ο James ευχαρίστησε την Ιωάννα Μαλέσκου και σηκώθηκε κι έφυγε, με την παρουσιάστρια να λέει «παιδιά, φεύγει, δεν μπορεί λεπτό».

Ο Τζέιμς Καφετζής ήταν σήμερα καλεσμένος στο “Love it” και… αποφασισμένος να μιλήσει έξω από τα δόντια. Ο πρώην παίκτης του Survivor κατηγόρησε γενικά την εκπομπή, ενώ μίλησε συγκεκριμένα και για τη Μάρτζυ Λαζάρου και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο για πράγματα που, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, είχαν ειπωθεί για το πρόσωπό του.

«Τότε για τον Παππά, όπου εστιάσατε περισσότερο στο εάν έχει σχέση με την Άννα Μαρία και όχι σε αυτά που λέει που είναι σεξιστικά, για μένα αυτό είναι λάθος.

Έχω δει επίσης και άλλα που εγώ και ο Νίκος προωθούμε τη φιλία και όλη η Ελλάδα μιλάει για την πραγματική φιλία του Νίκου και του Τζέιμς και εσείς είπατε ότι ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου, η κυρία Μάρτζυ το είπε. Και ο κύριος Βασίλης είχε πει για τον Νίκο ότι είχε κάνει επίτηδες αυτό με τη Χριστίνα…

Αυτά τα έβλεπε η οικογένειά μου και ήταν πιο δύσκολο γι’ αυτούς παρά για εμένα. Η οικογένεια μου στεναχωριόταν και σταμάτησε να βλέπει την εκπομπή σας γιατί για κάποιο λόγο υπήρχε μια προκατάληψη απέναντι σε εμένα.

Όταν βγήκα μου έστελναν μηνύματα “δες αποσπάσματα από αυτή την εκπομπή”», είπε ο Τζέιμς Καφετζής.

«Αισθάνομαι ότι είσαι άδικος και λάθος απέναντί μου. Σέβομαι τη γνώμη σου, αλλά επειδή βλέπω ότι κοιτάς το ρολόι σου ή κοιτάς την ώρα για να φύγεις, θέλω να σου πω ότι με στεναχώρησες πάρα πολύ», είπε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Μόλις η Ιωάννα Μαλέσκου ολοκλήρωσε όσα είχε να πει, ο Τζέιμς Καφετζής την ευχαρίστησε και σηκώθηκε κι έφυγε, με την παρουσιάστρια να λέει: «παιδιά, φεύγει, δεν μπορεί λεπτό».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Τζέιμς Καφετζή:

To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: «Είσαι άδικος απέναντί μου, με στεναχώρησες» – Αποχώρησε ο James από το πλατό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

zappit

Next Post

Τρίτο παιδί; όχι ευχαριστώ λέει οι νέοι στην Κίνα

Οι νέοι στην Κίνα δεν θέλουν πλέον να κάνουν τρία παιδιά παρά το πράσινο φως που έδωσαν τη Δευτέρα οι αρχές ενόψει της γήρανσης του πληθυσμού. Ο λόγος που οι νέοι στην Κίνα δεν θέλουν πλέον μεγάλες οικογένειες είναι η έλλειψη χρημάτων, η υπερβολική δουλειά ή απλά δεν έχουν τέτοιους […]
Αρέσει σε %d bloggers: