Θεσσαλονίκη: «Είναι στημένο» – Τι λέει ο 56χρονος καθηγητής που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 16χρονης

i-news24
Read Time:1 Minute, 1 Second

Θεσσαλονίκη: «Είναι στημένο»  – Τι λέει ο 56χρονος καθηγητής που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 16χρονης

Αρνείται ο 56χρονος καθηγητής τις κατηγορίες ότι επιχείρησε να αρπάξει μία 16χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος κάνει λόγο για μία παρεξήγηση, για ένα φλερτ που έγινε άγαρμπα και υποστηρίζει πως η κοπέλα παρεξήγησε τις προθέσεις του.

«Γενικά φλερτάρω με γυναίκες αλλά μέχρι εκεί, με κανέναν σκοπό ούτε όφελος. Τώρα εάν έτυχε το φλερτ να είναι κάπως υπερβολικό, ζητώ συγγνώμη. Είναι στημένο για να σπιλωθεί το όνομά μου διότι διεκδικώ κάποιες κληρονομιές» είπε μιλώντας στην εκπομπή Live News.

Ο 56χρονος καθηγητής ΕΠΑΛ που κατηγορείται πως επιχείρησε να βάλει στο αυτοκίνητό του 16χρονη μαθήτρια, πήγε και σήμερα στα δικαστήρια και αφέθηκε ελεύθερος ως την Παρασκευή που θα δικαστεί, καθώς απουσίαζαν από το ακροατήριο η ανήλικη και ο πατέρας της που τον καταγγέλλουν.

Τον 56χρονο μάλιστα αναγνώρισαν και άλλες δύο κοπέλες ως τον άνδρα που τις παρενόχλησε, με τον δικηγόρο του να λέει πως ο πελάτης του ζητάει συγγνώμη.

«Ήθελε να ζητήσει συγγνώμη για την ταραχή που προκάλεσε στα κορίτσια και δεν είχε καμία πρόσθεση να αισθανθούν κάποιο άσχημο συναίσθημα».

Για αυτές τις δύο καταγγελίες σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας που παρήγγειλε εισαγγελέας.

 

To άρθρο Θεσσαλονίκη: «Είναι στημένο» – Τι λέει ο 56χρονος καθηγητής που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 16χρονης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σοφια Βαλσαμη

Next Post

Πιέσεις για χαλάρωση των περιορισμών στις αεροπορικές μεταφορές – Τι υποστηρίζει η ΙΑΤΑ

Η Διεθνής Ένωση Αερομεταφορών (IATA) ενέτεινε σήμερα την πίεσή της προς τις κυβερνήσεις να χαλαρώσουν τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς. Η ΙΑΤΑ επισημαίνει πως τα δεδομένα από τεστ στη Βρετανία έδειξαν μικρή συχνότητα εμφάνισης της Covid-19 σε αφιχθέντες επιβάτες. «Αυτά τα δεδομένα μας λένε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο», δήλωσε ο […]
Αρέσει σε %d bloggers: