ΕΜΑ: «Πράσινο φως» για την αύξηση των γραμμών παραγωγής στο εργοστάσιο της Pfizer στο Βέλγιο

i-news24
Read Time:39 Second

Pfizer Pfizer

Την έγκριση πρόσθετων γραμμών παραγωγής στο εργοστάσιο εμβολίων της Pfizer στην πόλη Πουρς του Βελγίου συνέστησε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ).

Αυτή η σύσταση από τον ΕΜΑ «αναμένεται να έχει σημαντικό και άμεσο αντίκτυπο στην προμήθεια του ‘Comirnaty’, του εμβολίου COVID-19 που αναπτύχθηκε από την BioNTech και την Pfizer, στην ΕΕ», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων.

Με βάση την επισκόπηση των δεδομένων που υπέβαλε η BioNTech Manufacturing GmbH, η απόφαση του EMA επιβεβαιώνει ότι το εργοστάσιο στην Πουρς είναι ικανό να παράγει με συνέπεια, υψηλής ποιότητας εμβόλια και επιτρέπει στην Pfizer / BioNTech να αυξήσει τον όγκο των εμβολίων που παράγονται στη συγκεκριμένη μονάδα παραγωγής.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

To άρθρο ΕΜΑ: «Πράσινο φως» για την αύξηση των γραμμών παραγωγής στο εργοστάσιο της Pfizer στο Βέλγιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σοφια Βαλσαμη

Next Post

Ο Ρεμπρόφ είπε «όχι» στην ΑΕΚ και βρήκε συμβόλαιο «μαμούθ» στα ΗΑΕ

Ο Σεργκέι Ρεμπρόφ βρισκόταν ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του προπονητή και είχε δεχθεί “κρούση” από την ομάδα, αλλά οι απαιτήσεις του ήταν πολύ υψηλές. Η Ένωση φερόταν να προσφέρει πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ στον Ουκρανό τεχνικό, αλλά αυτός κατέληξε τελικά με τα… τετραπλά στα Ηνωμένα […]
Αρέσει σε %d bloggers: