Στις 7 Ιουνίου ανακοινώνονται οι επιχειρήσεις που θα πάρουν επιδότηση από την Περιφέρεια Αττικής

i-news24
Read Time:1 Minute, 17 Second

Στις 7 Ιουνίου ανακοινώνονται οι επιχειρήσεις που θα πάρουν επιδότηση από την Περιφέρεια Αττικής

Ξεκίνησε η διαδικασία εκταμίευσης ποσού άνω των δέκα εκατ. ευρώ, για 400 επιχειρήσεις των οποίων εγκρίθηκε η συμμετοχή στη δράση «Ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία COVID-19 στην Αττική», της Περιφέρειας Αττικής.

Η εκταμίευση θα πραγματοποιηθεί άμεσα, καθώς έχουν αξιολογηθεί αιτήσεις που καλύπτουν το 95% του διαθέσιμου προϋπολογισμού. Την Δευτέρα 7 Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι τελικοί πίνακες των επιχειρήσεων προς χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Αττικής, με βαθμολογική κατάταξη και το ποσό που δικαιούνται μετά την αξιολόγησή τους.

Τα επόμενα βήματα

Με βάση τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την ολοκλήρωση της εκταμίευσης θα ακολουθήσει: Η ενημέρωση των επιχειρήσεων που εγκρίθηκαν με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση, καθώς και οι οδηγίες υποβολής αιτήματος ελέγχου με το απαραίτητο συνοδευτικό υλικό, προκειμένου να υποβάλλουν το αίτημα για την καταβολή της ενίσχυσης.

Επίσης θα ενημερωθούν και οι επιχειρήσεις που δεν εγκρίθηκαν, με την ανάρτηση των αντίστοιχων πινάκων με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει, προκειμένου να υποβάλλουν, εφόσον το επιθυμούν,  ένσταση.

Σημειώνεται ότι έχουν εγκριθεί 4.600 αιτήσεις επιχειρήσεων (έχουν λάβει τα ενημερωτικά μηνύματα) εκ των οποίων οι 400 έχουν στείλει αίτημα και έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την έναρξη της καταβολής της επιχορήγησης.

Τέλος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία υλοποίησης του προγράμματος μέσα από τις ιστοσελίδες :

• της Περιφέρειας Αττικής (http://www.patt.gov.gr/site/ )

• της ΕΥΔ ΕΠ ΑΤΤΙΚΗΣ (www.pepattikis.gr ),

• της ΕΛΑΝΕΤ (www.elanet.gr )

• του ΕΦΕΠΑΕ (www.efepae.gr )

To άρθρο Στις 7 Ιουνίου ανακοινώνονται οι επιχειρήσεις που θα πάρουν επιδότηση από την Περιφέρεια Αττικής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Δημητρης Καπετανοπουλος

Next Post

Γουίλιαμς για Οσάκα: «Θα ήθελα να της δώσω μια αγκαλιά»

Ο Ναόμι Οσάκα πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από τη συνέχεια του Roland Garrros, με τη Σερένα Γουίλιαμς να βρίσκεται στο πλευρό της 23χρονης Γιαπωνέζας, η οποία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. «Πρέπει να κάνεις την προσπάθεια και να πεις, θέλω βοήθεια στο α, β, γ και να μιλήσεις σε κάποιον», δήλωσε […]
Αρέσει σε %d bloggers: