Ολυμπιακός: Η πρόταση για Ενταό κι ο Γκεζάλ

i-news24
Read Time:41 Second

Ολυμπιακός: Η πρόταση για Ενταό κι ο Γκεζάλ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την πρώτη του μεταγραφική κίνηση, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Τικίνιο και πλέον στρέφει την προσοχή του σε παίκτες που καλύπτουν τις θέσεις των εξτρέμ.

Σύμφωνα με την Livesport, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Αλασάν Ενταό και φέρεται να έχει καταθέσει ήδη πρόταση στην Καραγκιουμρούκ, ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ. Οι Τούρκοι θέλουν ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια και για την ώρα υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Στο μεταξύ, οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν και την περίπτωση του Ρασίντ Γκεζάλ. Ο Αλγερινός ανήκε στη Λέστερ, με την Μπεσίκτας να θέλει να αγοράσει τα δικαιώματα του, ωστόσο οι Άγγλοι δεν πρόκειται να συζητήσουν καμία πρόταση κάτω από 7 εκατομμύρια ευρώ.

Η περίπτωση του είναι δύσκολη, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

To άρθρο Ολυμπιακός: Η πρόταση για Ενταό κι ο Γκεζάλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Γιαννης Αρμαος

Next Post

Εξόφληση λογαριασμών σε χιλιάδες σημεία πώλησης εκτός γκισέ τραπεζών

Η εποχή που η εξόφληση οφειλών καθημερινών λογαριασμών ΔΕΚΟ και άλλων οργανισμών γινόταν από μεγάλο αριθμό καταναλωτών με επίσκεψη στο γκισέ της τράπεζας ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Το κοινό εξοφλεί πλέον τους λογαριασμούς του εκτός τράπεζας, μέσω των ΑΤΜ που προσεγγίζουν τα 6.000 σε αριθμό και ξεκινούν σταδιακά να δίνουν […]
Αρέσει σε %d bloggers: