Λιβαδειά: Στον ανακριτή ο 44χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 15χρονη

i-news24
Read Time:45 Second

Στον ανακριτή απολογείται ως αυτή την ώρα ο 44χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε 15χρονη από τη Λιβαδειά, μετά από καταγγελία της οικογένειάς της. Ο 44χρονος είχε απασχολήσει και πάλι τις αρχές το 2015, για απόπειρα βιασμού ενήλικης στη Θήβα .

Στην κατάθεσή της η 15χρονη φέρεται να δήλωσε ότι ήθελε να δει τον φίλο της στον Βόλο και ότι ο 44χρονος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, πηγαίνοντάς την από τη Λιβαδειά στον Βόλο.

Όπως κατήγγειλε σταμάτησε το αυτοκίνητο του στην Τιθορέα έξω από τη Λιβαδειά σε έναν χωματόδρομο, τη βίασε και την απείλησε να μην πει τίποτα στους γονείς της.

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της η κοπέλα ανέφερε τα όσα έζησε στους γονείς της και εκείνοι κατήγγειλαν το συμβάν στην αστυνομία, η οποία τον εντόπισε. Ο 44χρονος είχε απασχολήσει και πάλι τις αρχές το 2015, για απόπειρα βιασμού ενήλικης στη Θήβα .

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη

www.ertnews.gr

Ρούλα Κρικώνη

Next Post

Γάζα: Και τα ζώα πλήρωσαν το τίμημα του πολέμου

Μια σπασμένη γυάλα για χρυσόψαρο, πανικόβλητα πουλιά μέσα στο κλουβί τους, πλήθος ζώων που χρειάζεται θεραπεία. Η απώλεια ή ο τραυματισμός πολυαγαπημένων κατοικιδίων έχει προστεθεί στην θλίψη και στα ψυχικά τραύματα των κατοίκων της Γάζας μετά τις φονικές συγκρούσεις του περασμένου μήνα. Η Νεριμάν, μια 9χρονη Παλαιστίνια, κρατάει σφικτά μια […]
Αρέσει σε %d bloggers: