Αλ. Χαρίτσης: H αναστολή του λιανεμπορίου σε τρεις περιοχές πλήγμα στην αξιοπιστία της κυβέρνησης

i-news24

Στην απόφαση για αναστολή του ανοίγματος του λιανεμπορίου σε Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και την Αχαΐα, αναφέρεται ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλ. Χαρίτσης.

Την επιλογή αυτή τη χαρακτηρίζει ως «ένα ακόμα τεράστιο πλήγμα στην αξιοπιστία της κυβέρνησης» συμπληρώνωντας πως «πριν καν προλάβουν να ανοίξουν, μία μόλις μέρα μετά τις πανηγυρικές ανακοινώσεις για οριζόντιο άνοιγμα του λιανεμπορίου σε όλη την χώρα».

Ο κ. Χαρίτσης αναφέρει ότι η κυβέρνηση «χωρίς κανέναν σοβαρό σχεδιασμό, πορεύεται αποκλειστικά και μόνο με όρους πρόσκαιρου επικοινωνιακού κόστους και οφέλους» και προσθέτει: «Τα επικίνδυνα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, βαθαίνουν ακόμα περισσότερο την κρίση στην οικονομία, εξαντλούν εντέλει τις αντοχές της ταλαιπωρημένης ελληνικής κοινωνίας».

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Νάσος Μπράτσος

Next Post

Χαμός στους δρόμους μετά την άρση απαγόρευσης για τις διαδημοτικές μετακινήσεις

Πρώτη μέρα μετά την άρση απαγόρευσης της μετακίνησης από δήμο σε δήμο και με το αυτοκίνητο με τον κωδικό 6 στο 13033 και στους δρόμους της Αττικής γίνεται… πανζουρλισμός! Από νωρίς του Σαββάτου (03.04.2021) οι δρόμοι της Αττικής είναι γεμάτοι… αυτοκίνητα, αφού πλέον οι πολίτες μπορούν να στέλνουν 6 στο […]
Αρέσει σε %d bloggers: