Ταϊβάν: Εκτροχιασμός τρένου μέσα σε τούνελ! Τουλάχιστον 4 νεκροί και 20 τραυματίες

i-news24

Ταϊβάν: Εκτροχιασμός τρένου μέσα σε τούνελ! Τουλάχιστον 4 νεκροί και 20 τραυματίες

Τρένο εκτροχιάστηκε μέσα σε τούνελ στο ανατολικό τμήμα της Ταϊβάν κοστίζοντας τη ζωή σε τουλάχιστον 4 επιβάτες, με το πυροσβεστικό σώμα να εκφράζει τον φόβο για πολλά ακόμα θύματα!

Την ίδια ώρα ξένα ΜΜΕ κάνουν λόγο για τουλάχιστον 20 τραυματίες. Ο συρμός, που εκτελούσε δρομολόγιο με προορισμό την Τάιτουνγκ, εκτροχιάστηκε μέσα σε στοά βόρεια της πόλης Χουάλιεν, με αποτέλεσμα ορισμένα από τα βαγόνια να προσκρούσουν στα τοιχώματα του τούνελ, διευκρίνισε το πυροσβεστικό σώμα της Ταϊβάν σε ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε.

Με μια αρχική «οπτική παρατήρηση» στο σημείο όπου σημειώθηκε το σιδηροδρομικό δυστύχημα οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας διαπίστωσαν πως «πολλοί άνθρωποι δεν δίνουν καμία ένδειξη ζωής», κατά την ίδια πηγή.

To άρθρο Ταϊβάν: Εκτροχιασμός τρένου μέσα σε τούνελ! Τουλάχιστον 4 νεκροί και 20 τραυματίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Δημητρης Καπετανοπουλος

Next Post

Εμβόλια: Άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού για τις ηλικίες 65 – 69

Άνοιξε σήμερα, 2 Απριλίου, η πλατφόρμα των ραντεβού για εμβολιασμό κατά του κορονοϊού για την ηλικιακή ομάδα των 65-69. Επίσης, ενεργοποιείται η διαδικασία ειδοποίησης των εκπαιδευτικών, μέσω της Ομάδας Συντονισμού Εμβολιασμών, για την αναπλήρωση αδιάθετων δόσεων εμβολίων στα αντίστοιχα εμβολιαστικά κέντρα. Σημειώνεται ότι τώρα εμβολιάζονται πολίτες από 60 έως 64 […]
Αρέσει σε %d bloggers: