Πασχάλης Τσαρούχας: Το Πειθαρχικό του ΣΕΗ δέχεται απειλές

i-news24

Πασχάλης Τσαρούχας: Το Πειθαρχικό του ΣΕΗ δέχεται απειλές

Την έντονη ενόχληση κάποιων φαίνεται πως έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες που δέχεται τους τελευταίους μήνες το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για περιστατικά κακοποίησης στον χώρο του θεάτρου. Αυτό προκύπτει από από την ανάρτηση του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου, Πασχάλη Τσαρούχα, στα social media. 

Υπενθυμίζεται ότι το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών αλλά και το Πειθαρχικό Συμβούλιο τους τελευταίους μήνες εξετάζουν πολλές υποθέσεις καταγγελιών που έχουν γίνει από συναδέλφους τους οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έχουν πέσει θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών. Πολλές μάλιστα από  αυτές έχουν κατατεθεί από τον Πασχάλη Τσαρούχα, πρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, στον ανακριτή. 

Ο κ. Τσαρούχας, σε ανάρτησή σου στο Facebook, κατέστησε σαφές ότι τίποτα και κανείς δεν πρόκειται να σταματήσει το έργο του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματίου Ελλήνων Ηθοποιών. «Προς κάθε ενδιαφερόμενο… Τελεσίγραφα και απειλές προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Η αποτελούν συμπεριφορές μη αποδεκτές» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση: 

To άρθρο Πασχάλης Τσαρούχας: Το Πειθαρχικό του ΣΕΗ δέχεται απειλές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Βασω Δελημητρου

Next Post

Ολλανδία: Ο Μαρκ Ρούτε ξεπέρασε την πρόταση δυσπιστίας αλλα δεν σχηματίζει κυβέρνηση (pics)

Οι πιθανότητες του απερχόμενου πρωθυπουργού της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε να καταφέρει να σχηματίσει νέα κυβέρνηση υπέστησαν πλήγμα σήμερα, μετά την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε στο κοινοβούλιο η αντιπολίτευσης εναντίον του επειδή «δεν είπε την αλήθεια». Οι βουλευτές της αντιπολίτευσης ζητούσαν στην πρόταση που κατέθεσαν ένας νέος ανεξάρτητος ερευνητής να αναλάβει […]
Αρέσει σε %d bloggers: