Ναι από το Ελεγκτικό Συνέδριο στην προμήθεια 10 εκατομμυρίων self test

i-news24

Ναι από το Ελεγκτικό Συνέδριο στην προμήθεια 10 εκατομμυρίων self test

Νόμιμη κρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο η προμήθεια 9.400.000 ταχέων διαγνωστικών του κορoνοϊού SARS-CoV-2 τεστ, συνολικής αξίας 30.155.000 ευρώ, (το ποσό αυτό δεν επιβαρύνεται με ΦΠΑ).

Συγκεκριμένα, το ΣΤ΄ Κλιμάκιο του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου με την υπ΄ αριθμ. 109/2021 πράξη του αποφάνθηκε ότι δεν κωλύεται η υπογραφή πέντε σχεδίων σύμβασης για την προμήθεια από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας 9.400.000 ταχέων διαγνωστικών του κορονοϊού SARS-CoV-2 τεστ με τη διαδικασία του self-testing.

Στο «δια ταύτα» της 16σέλιδης πράξης του Κλιμάκιου του ΕΣ αναφέρεται: «Αποφαίνεται ότι δεν κωλύεται η υπογραφή των ελεγχομένων πέντε (5) σχεδίων σύμβασης για την προμήθεια από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εννέα εκατομμυρίων τετρακοσίων χιλιάδων (9.400.000) ταχέων διαγνωστικών του κορονοϊού SARSCoV-2 τεστ με τη διαδικασία του self-testing (αυτοελέγχου-αυτοδιάγνωσης)».

To άρθρο Ναι από το Ελεγκτικό Συνέδριο στην προμήθεια 10 εκατομμυρίων self test δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Κατερινα Σερετη

Next Post

Masterchef 5: Πέφτουν οι μάσκες στην μπλε ομάδα και «καρφώνουν» τον Τζιοβάνι

MASTERCHEF: Kάποιοι στην μπλε ομάδα κάνουν τους ανήξερους, ρίχνοντας την ευθύνη για το μαγειρικό αποτέλεσμα αποκλειστικά στον αρχηγό τους. Ημέρα ανακοίνωσης της νικήτριας ομάδας σήμερα στο Masterchef, και συζητούνται θέματα, που αφορούν στην ομαδικότητα, την επιλογή του μενού αλλά και την ικανότητα των μελών κάθε ομάδας. Με ένα κεκαλυμμένο “κατηγορώ”, […]
Αρέσει σε %d bloggers: