Αποκάλυψη: Έτσι στήνουν τα κορονοπάρτι εν μέσω lockdown (video)

i-news24

κορονοπάρτι!

Μια από τις μεγαλύτερες εστίες διασποράς του κορονοϊού είναι τα δεκάδες παράνομα πάρτι στην Αττική χωρίς μάσκες και με τις αποστάσεις ανύπαρκτες που έχουν απογειώσει τα κρούσματα.

Κανένα μέτρο προστασίας, από δεκάδες νεαρούς, που αψηφούν τον κίνδυνο και διοργανώνουν ξέφρενο ξεφάντωμα μέχρι το πρωί την ώρα που συνάνθρωποί τους δίνουν αγώνα για να κρατηθούν στη ζωή.

Τα κορονοπάρτι στήνονται μέσα σε λίγες ώρες, και οι καλεσμένοι γνωρίζουν το που και το πότε θα συναντηθούν.

Για τα κρυφά ιδιωτικά πάρτι που διοργανώνονται, τα καλέσματα γίνονται ηλεκτρονικά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται και λέξεις «κλειδιά», ούτως ώστε να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο, χωρίς να αφήνουν υπόνοιες ότι διοργανώνεται κάποιο πάρτι. Πολλά από τα οποία ξεκινούν με το φως του ήλιου και κρατούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα ξέφρενα πάρτι διοργανώνονται σε σπίτια, βίλες, AirBnb, ξενοδοχεία και τα έχουν όλα: Δυνατή μουσική, άφθονο αλκοόλ και ακριβοπληρωμένους dj’s.

Οι προσκεκλημένοι σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν τα 100 άτομα ενώ στο πάρτι δουλεύει επαγγελματίας μπάρμαν αλλά και πορτιέρης σε ρόλο τσιλιαδόρου προκειμένου αν καταφθάσει η αστυνομία να ενημερώσει εγκαίρως τους διοργανωτές. Όσο για την ταρίφα- είσοδο πληρώνεται με ειδικό τρόπο.

Οι ηλεκτρονικές προσκλήσεις

Το MEGA αποκαλύπτει πώς στέλνονται οι ηλεκτρονικές προσκλήσεις σε όσους ο διοργανωτής έχει αποφασίσει να πάρουν μέρος στο κορονοπάρτι. Με ένα προσωπικό μήνυμα στο messenger γίνονται γνωστές οι πρώτες λεπτομέρειες.

Μάλιστα πολλοί από τους διοργανωτές των μεγάλων ιδιωτικών πάρτι στην Αθήνα είναι οι ίδιοι με εκείνους που στήνουν και τα ξέφρενα πάρτι σε βίλες της Μυκόνου.

Η αστυνομία τον τελευταίο μήνα έχει προχωρήσει σε εκατοντάδες πρόστιμα των 300 ευρώ σε νεαρούς που έχουν πάρει μέρος σε παράνομα κορονοπάρτι ενώ οι διοργανωτές που συλλαμβάνονται εκτός από το πρόστιμο των 3000 ευρώ έρχονται αντιμέτωποι και με την δικαιοσύνη.

To άρθρο Αποκάλυψη: Έτσι στήνουν τα κορονοπάρτι εν μέσω lockdown (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Σοφια Βαλσαμη

Next Post

Σούπερ μάρκετ μόνο στα 2 χιλιόμετρα – Τα παράδοξα του «ανοίγματος

Η κυβέρνηση επέτρεψε κινητικότητα των πολιτών από δήμο σε δήμο για άθληση και βόλτα με το κατοικίδιο, δηλαδή τον κωδικό 6, μόνο για τα Σαββατοκύριακα, δίνοντας μια ευκαιρία εκτόνωσης στους πολίτες. Ωστόσο, η απαγόρευση για την μετακίνηση εκτός δήμου με την χρήση του κωδικού 6, θα συνεχίσει να ισχύει τις […]
Αρέσει σε %d bloggers: